Selecteer een pagina

Over

Van den Bosch

Persoonlijk

De persoonlijke instelling houdt in dat er bij Van den Bosch écht de tijd wordt genomen voor iedere klant.

Excentriek

Door de ervaring van Bart als reisleider, is de beleving in deze winkel excentriek.

Veilig winkelen

Bij Van den Bosch kunt u veilig op 1,5 meter afstand winkelen, heeft u ook weer zin om écht te shoppen? Kom gerust langs.

Met passie voor mode, sinds 1967

Van den Bosch maakt al meer dan 40 jaar deel uit van het winkelhart van Veenendaal. Startend als een traditionele lederwarenwinkel, zijn wij uitgegroeid tot een lifestyle zaak. Wij verzorgen op het gebied van schoenen, kleding en meer diverse elementen uit de Italiaanse en Spaanse modewereld. Van den Bosch verzorgt kleding met passie!

Merken

Van den Bosch schoenen is een unieke winkel met tassen, schoenen en kleding waar sfeerbeleving een belangrijke rol speelt. Van schoenmerken als Roberto d’Angelo, AGL,    Peter Kaiser en Pons Quintana tot Italiaanse en Spaanse tassen. Hiernaast behoren ook Italiaanse jassen, Italiaanse kleding, werktassen, lederwaren en nog veel meer tot ons assortiment. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs in onze winkel!

Wie zijn wij?

Bart van den Bosch

Bart, intussen ook alweer ruim 25 jaar dagelijks in de zaak, na 15 jaar over de wereldbol te hebben gezworven. Waarin er onder andere woonperiodes zijn geweest in Australië, Hongkong, Athene en Leningrad (het huidige St. Petersburg).

Hierna volgde een periode van veel internationaal reizen als gids voor een Amerikaanse reisorganisatie, tijdens deze periode was vooral Azië de plek van bestemming. Na het overlijden van de moeder van Bart in 1994, is hij definitief teruggekomen naar Veenendaal. Toen heeft hij zichzelf op de wereld van schoenen en lederwaren gestort.

Connie van de Haar

Connie, is al meer dan 40 jaar onze steun en toeverlaat, een regelaar op allerlei fronten. Zij is ooit bij de moeder van Bart als stagiaire begonnen, hier heeft zij dan ook echt het vak geleerd. Nu, na al die jaren, elke dag, nog even enthousiast en voor haar is geen moeite te veel.

Geschiedenis

De moeder van Bart van den Bosch is de winkel begonnen in 1967 in de Hoogstraat. In 1974 werd het eerste deel van de passage gebouwd, dit kreeg door de jaren heen de naam De Zaagtand vanwege de vormgeving die het in het begin had.

Na meerdere verbouwingen werd vier jaar geleden de entree aan de Hoofdstraat aangepakt en met deze verandering is Van den Bosch Schoenen en Lederwaren verhuisd naar de huidige locatie.

Hieronder een tweetal foto’s van hoe onze winkel er vroeger uitzag. Toen werden er vooral lederwaren verkocht.

Het land waar er traditiegetrouw wordt ingekocht is, naast ons eigen land waar het aantal producenten aan het afnemen is, de bakermat van de lederwarenindustrie, Italië. Maar ook Spanje, Duitsland en Frankrijk zijn landen waar collecties uit vandaan komen. Nog altijd haalt Van den Bosch de collectie hiervandaan, terwijl het lastiger wordt om producten te vinden waarvan ook de productie in Europa plaatsvindt.

Met internationale beursbezoeken blijft Bart in contact met zijn leveranciers. Hij vindt dit een belangrijk onderdeel van zijn werk en zeg nou zelf, een beurs in Italië wil iedereen toch wel bezoeken?

Openingstijden

E

Maandag

13.00 – 17.30

E

Dinsdag t/m Donderdag

09.30 – 18.00

E

Vrijdag

09.30 – 21.00

E

Zaterdag

09.00 – 17.00

E

Zondag

GESLOTEN

Van den Bosch schoenen en lederwaren

Passage 8                        3901 AZ Veenendaal

0318 – 511529